Wat doet HJK?

Wilt u een complete tuin aan laten leggen, of advies over de inrichting van uw tuin? Of zoekt u een bedrijf om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren? Bij Hoveniersbedrijf Jeroen Keijzer te Hilversum bent u aan het juiste adres. Onze kracht en expertise ligt in tuinadvies en tuinaanleg.

Tuinadvies

Hoe zorgt u ervoor dat uw tuin er ruimtelijk uitziet? En hoe maakt u een eenheid tussen uw huis en uw tuin? Hovenier Jeroen Keijzer helpt u graag met tuinadvies. Zowel over de aanleg van uw tuin als over het onderhoud van uw tuin.

Tuinaanleg

Van een kale oppervlakte tot een levendige tuin naar uw wensen; Hoveniersbedrijf Jeroen Keijzer maakt het waar. Het proces van tuinaanleg nemen wij van A tot Z op ons. Uw idee wordt in samenwerking omgezet tot een goed ontwerp. Door de inkoop van de juiste materialen, een goede planning en heldere afspraken krijgt u bij ons het beste resultaat. Wij leveren goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook na het afronden van de aanleg komen wij graag bij u langs voor uw tuinonderhoud.

Tuinen

Hovenier Jeroen Keijzer heeft ervaring met verschillende soorten tuinen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van kindertuinen, bijvoorbeeld bij kinderdagverblijven. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Kindvriendelijkheid en veiligheid staan bij dezen tuinen centraal. Maar ook voor moderne en klassieke tuinen en bedrijfstuinen is Hoveniersbedrijf Jeroen Keijzer een goede keuze. Klikt u hier voor de folder: Natuurlijke-tuin voor kinderdagverblijven

Tuinonderhoud

Wilt u het onderhoud van uw tuin, bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden of tuinberegening, uit handen geven? Ook hier staat Hoveniersbedrijf Jeroen Keijzer voor u klaar.

Advies over de inrichting van uw tuin? Bij ons bent u aan het juiste adres.
Hoe werkt HJK?
Irisstraat 88, 1214EW, Hilversum, (035)6214955, (06)20943588, info@hoveniersbedrijfjeroenkeijzer.nl